Gazla çalışan ticari mutfak cihazları genelde büyük güçlü gaz tüketimi yüksek cihazlardır

Profesyonel mutfak cihazları olan bu cihazlar genelde otelcilikte kullanılan cihazlardır.

Bu cihazlar kurulduğu ve kullanıldığı yerlerde kullanımı sırasında normal ve anormal şartlarda ciddi tehlikeler oluşturabilirler.

Büyük güçlü gazla çalışan bu cihazların EN437 standardına uygun sertifikalı test gazları kullanılarak ve ilgili ürün standartlarında istenildiği sürelerde ve istenilen özellikte test cihazları kullanmak suretiyle çalıştırılarak testlerinin doğru bir şeklide yapılması gerekir.

Bütün belgelendirmelerde ilk ve doğrudan sorumlu her zaman üreticidir.Üretici bu sorumluluğunu devredemez,sorumluluktan kaçamaz

Büyük güçlü gazla çalışan ticari mutfak cihazlarının AB üyesi ülkelerde ve dünyada güvenle kullanılabilmesi için test çalışmalarının doğru ve kaliteli bir şeklide yapılması çok büyük önem arz etmektedir.

Firmamız 16 senedir gazla çalışan ticari mutfak cihazlarının testlerini EN437 standardına uygun test gazları kullanarak,ilgili standartlarda belirtilen sürelerde çalıştırarak ve profesyonel yine standartların istediği teknik özelliklerde hassas dünyaca tanınmış test cihazları kullanarak yapmaktadır.

İşinizi kesinlikle şansa bırakmayınız.

 

(0) Yorumlar

Yorum Yap