Elektrikli cihazlarınızın CB test ve belgelendirme çalışmalarını 2013 yılından itibaren Uluslararası IECEE ,ISO/IEC 17025 Akreditasyonuna sahip laboratuvarımızda 85 yıllık NEMKO tecrübesiyle sizler için yapmaktayız.

CB test sertifikası IECEE ye üye 53 ülkede kabül görmektedir.

CE sertifikasına sahip elektrikli cihazlar bu ülkelerde güvenle tesis edilip kullanılmaktadır

IECEE CB çalışmalarında çok önemli gayeler gütmektedir

Bunların en başında güvenlik gelir:İmalatçının/Tedarikçinin pazarlanan elektrikli cihazın ilgili standartlara göre emniyetli olduğunu ve insan sağlığına tehlike arz etmeyeceğini dokümanlarla ispat etmesi gerekir

İkincisi Kalite dir.Alıcılar ve kullanıcılar kaliteli elektrikli cihazlar kullanmak isterler.Kalite güvenlikten sonra gelen ikinci önemli konudur.

Üçüncüsü Birlikte çalışabilirlilitir.Üreticiler elektrikli cihazların diğer elektrikli cihazlarla bir uyum halinde çalışmasından emin olmak isterler.Cihazların birlikte çalışabilir olmak IECEE nin üçüncü gayesidir.

Dödüncüsü ise cihazların Tutarlılığıdır.İmalatçılar/Tedarikçiler Üretilen cihazların test edilen cihazlarla bire-bir aynı olmasını isterler ve bir Kalite Güvence sistemi içinde bunu takip etmek isterler.IECEE nin dördüncü gayesi de üretilen cihazlardaki tutarlılıktır.

CB Test raporu ve sertifikası bütün dünyada kabül gören referans kabül edilen dokümanlardır

 

(0) Yorumlar

Yorum Yap